Leasing til

Hjælp til leasing af køkkeninventar tilbydes

Vi hjælper dig med at finansiere dit nye køkkenudstyr

​Er du interesseret i leasing af nyt køkkeninventar til dit storkøkken? Hvis ja, så kan vi hjælpe dig med at leasing finansiere nyt udstyr og maskiner til dit professionelle storkøkken.

Uanset om der er tale om udstyr til kantiner, cafeer, restauranter eller lignende, så kan PH finans Søholm A/S​ tilbyde skræddersyede leasingaftaler til erhvervskunder i hele Danmark.

Det kan være en oplagt mulighed at lease nyt køkkeninventar, nyt udstyr til køkkenet, eller andet. Hos PH finans har vi mange års erfaring i netop leasing til café, restaurant, steakhouse, pizzeria, storkøkken mm.

Vi kan tilbyde løsninger uanset behov.​

Der er mange fordele ved leasing af nyt køkkeninventar

  • Frigørelse af likviditet, som kan benyttes til andre formål.
  • Omkostningerne fordeles over den periode, hvor udstyret benyttes og skaber indtjening.
  • Nem budgettering og bogføring.
  • Fuld brugsret over dit nye køkkeninventar. Det er brugsretten og ikke ejendomsretten, der skaber grundlag for indtjening.

Med en leasingaftale hos PH finans Søholm A/S opnår du en økonomisk tryghed i hele perioden og en leasingaftale der er tilpasset til dine behov.

Vores dygtige medarbejdere behandler alle leasinganmodninger hurtigt og professionelt, så du hurtigt og nemt kan komme videre med driften i din forretning.

Kontakt os hør mere her

​Vil du gerne høre mere om mulighederne for en leasing af nyt køkkeninventar hos PH finans Søholm A/S Kontakt os på tlf. 49 16 08 00 eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at høre mere om værkstedsudstyr og leasing af klinikudstyr. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt for det videre forløb.

Vi ser frem til at høre fra dig!​

PH finans Søholm A/S

Kratbjerg 240, 3480 Fredensborg

CVR: 30710665

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 16 08 00

E-mail: info@ph-finans.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00