Leasing til

Alle slags trailere

PH finans Søholm A/S tilbyder leasingaftaler til alle slags trailere.

Leasing af trailere er noget for dig, hvis du ønsker en ny og driftssikker trailer i bedste kvalitet, men ikke ønsker at foretage en større investering her og nu.

Leasingaftaler til alle slags trailere. Du kan med fordel tegne en leasingaftale hos PH finans Søholm A/S, som giver din virksomhed en fast lav månedlig leasingafgift.

Hos PH finans Søholm A/S kan vi skræddersy en leasingaftale til dig, som tager udgangspunkt i netop din virksomheds ønsker og krav, for dermed at matche virksomhedens økonomi i faste månedlige leasing afgifter. En leasingaftale giver dig et økonomisk stærkt alternativ til traditionelt køb. Med en leasingaftale undgår du, at skulle binde virksomhedens kapital.

Uanset hvilken type trailer du ønsker, hestetrailer, almindelige trailere, autotrailere, foodtrailere, bådtrailer, tiptrailer eller andet, så kan PH finans Søholm A/S være behjælpelig med en skræddersyet leasingaftale.

Der er flere fordele ved leasing:

  • ​Frigørelse af likviditet, som kan benyttes til andre formål.
  • Omkostningerne fordeles over den periode, hvor udstyret benyttes og skaber indtjening.
  • Nem budgettering og bogføring.
  • Fuld brugsret over udstyret. Det er brugsretten og ikke ejendomsretten, der skaber grundlag for indtjening.

Med en leasingaftale hos PH finans Søholm A/S opnår du en økonomisk tryghed i hele perioden og en leasingaftale der er tilpasset til dine behov.

Vores dygtige medarbejdere behandler alle leasinganmodninger hurtigt og professionelt, så du hurtigt og nemt kan komme videre med driften i din forretning.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for en leasingaftale hos PH finans Søholm A/S Kontakt os på tlf. 49 16 08 00 eller via kontaktformularen her for et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at udfylde vores leasinganmodning her. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt for det videre forløb.

PH finans Søholm A/S

Kratbjerg 240, 3480 Fredensborg

CVR: 30710665

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 16 08 00

E-mail: info@ph-finans.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00