Leasing til

Leasing af nyt værkstedsudstyr tilbydes

Få en professionel leasingsaftale hos os

​Når du leaser maskiner eller værkstedsudstyr til autoværkstedet, betaler du en fast månedlig ydelse for at have brugsretten i en aftalt periode. Udgifterne er velkendte og stabile – det giver dig høj budgetsikkerhed og et bedre overblik.

For at opretholde standarden som et konkurrencedygtigt autoværksted, er det essentielt at have tidssvarende maskiner og udstyr til rådighed. Mulighederne for leasing af maskiner og udstyr kan være mange, f.eks.: kompressor, afbalanceringsapparat, dækapparat, autolift 2-søjlet, autolift 4-søjlet, bremseprøvestand, sax-lifte, lygtejusteringsapparat, sprøjteanlæg, autotrailer mm.

Leasing er en fordel, uanset om du tænker i udvikling af dit eksisterende autoværksted, eller måske står foran første etablering af din forretning. PH finans Søholm A/S er en attraktiv samarbejdspartner hvad operationel leasing af driftsmidler angår.

Vi holder til i Fredensborg, og vi har gennem tiden hjulpet mange erhvervsdrivende i hele Danmark med finansiering af nyt værkstedsudstyr.​

Der er flere fordele ved leasing af værkstedudstyr

  • ​Frigørelse af likviditet, som kan benyttes til andre formål.
  • Omkostningerne fordeles over den periode, hvor udstyret benyttes og skaber indtjening.
  • Nem budgettering og bogføring.
  • Fuld brugsret over dit nye værkstedsudstyr. Det er brugsretten og ikke ejendomsretten, der skaber grundlag for indtjening.

Med en leasingaftale hos PH finans Søholm A/S​ opnår du en økonomisk tryghed i hele perioden og en leasingaftale der er tilpasset til dine behov.

Vores dygtige medarbejdere behandler alle leasinganmodninger hurtigt og professionelt, så du hurtigt og nemt kan komme videre med driften i din forretning.

Hør mere om vores leasing af værkstedsudstyr her

​Vil du gerne høre mere om mulighederne for en leasingaftale af nyt værkstedsudstyr hos PH finans Søholm A/S Kontakt os på tlf. 49 16 08 00 eller via kontaktformularen her for et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at høre mere om køkken inventar og leasing af klinikudstyr. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt for det videre forløb. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

PH finans Søholm A/S

Kratbjerg 240, 3480 Fredensborg

CVR: 30710665

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 16 08 00

E-mail: info@ph-finans.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00