Leasing til

Mindre entreprenørmaskiner og materiel

PH finans Søholm A/S tilbyder leasing til mindre entreprenørmaskiner og materiel.

Der er mulighed for at lease mange former for mindre entreprenørmaskiner og materiel gennem PH finans Søholm A/S. Det kunne f.eks. være bobcat, gaffeltruck, læssemaskiner, frontlæsser, minigraver m.m.

Når du leaser en maskine, fremfor selv at købe og eje den, beholder du likviditeten i din virksomhed. Leasing af udstyr for små og mellemstore virksomheder har aldrig været mere aktuelt. Med de mange fordele ved en aftale hos PH finans Søholm A/S, er du sikret en stærk og professionel leasingaftale hele vejen igennem.

Hos PH finans Søholm A/S yder vi en hurtig og effektiv service og har stor forståelse for din virksomheds behov.

Leasing til mindre entreprenørmaskiner og materiel. Vi tilbyder finansiering af stort set alle typer af maskiner og materiel til entreprenører.

Der er flere fordele ved leasing:

  • ​Frigørelse af likviditet, som kan benyttes til andre formål
  • Omkostningerne fordeles over den periode, hvor udstyret benyttes og skaber indtjening.
  • Nem budgettering og bogføring
  • Fuld brugsret over udstyret. Det er brugsretten og ikke ejendomsretten, der skaber grundlag for indtjening

Med en leasingaftale hos PH finans Søholm A/S opnår du en økonomisk tryghed i hele perioden og en leasingaftale der er tilpasset til dine behov.

Vores dygtige medarbejdere behandler alle leasinganmodninger hurtigt og professionelt, så du hurtigt og nemt kan komme videre med driften i din forretning.

Vil du gerne høre mere om mulighederne for en leasingaftale hos PH finans Søholm A/S, så kan du kontakte os på tlf. 49 16 08 00 eller via kontaktformularen her for et uforpligtende tilbud.

Du er også velkommen til at udfylde vores leasinganmodning her, herefter vender vi tilbage til dig hurtigst muligt for det videre forløb.

PH finans Søholm A/S

Kratbjerg 240, 3480 Fredensborg

CVR: 30710665

Kontaktoplysninger

Telefon: 49 16 08 00

E-mail: info@ph-finans.dk

Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 16.00

Fredag: 09.00 - 15.00